Kan vi hjelpe deg? Ring oss på 94 15 52 07

En profesjonell app gir deg som bedrift flere nivåer å kommunisere med dine kunder. Du kan velge en forretningsapp eller en markedsføringsapp. Vi kan utvikle app for IOS (Iphone) eller Android – eller begge, hvis du ønsker det.

Forretningsapp:

For mange utgjør apper allerede en stor del av bedriften. En intern forretningsapp kan være et verktøy – utmerket for effektivisering eller for å løse ufordringer relatert til den daglige drift.  For eksempel for kostnadsreduksjon, økning av fortjeneste eller prosessoptimering. Andre måter å bruke forretningsapper på, kan være for å håndtere aksjer, minske feilmarginer, eller forbedre ordresystem og bestillingsrutiner. Det finnes et hav av muligheter. La oss komme opp med den beste løsningen for din bedrift.

Markedsføringsapp:

En app kan også utvikles som en del av markedsføringen. En økende del av målgruppen benytter smarttelefoner og nettbrett for å gå inn på din nettside. Ved å utvikle smarte, enkle og tilgjengelige apper kan du lettere og bedre kommunisere med dine kunder. Dette fører til bedre brukervennlighet og mer involvering av kunder i din bedrift. En app er en ypperlig måte å skape en ekte og nær relasjon mellom din bedrift og dine kunder.

Vi gir alltid råd, og skreddersyr produkter.

Dersom du velger en app utviklet av oss vil vi inkludere dine ønsker og mål. Du vil få en app som passer perfekt til din bedrift, ditt bruk og dine mål. Vi vil hjelpe deg å se muligheter, innhold og tilby optimale løsninger.

Ved å velge vår kompetanse innen dette området vil du være helt oppdatert på mobilt internett.

  • Kan vi hjelpe deg?

  • Få et uforpliktende tilbud  • Nyhet! IOS + Android apper fra kr. 99.000,- eks mva

    Ta kontakt i dag!

  • Ring vårt team direkte for et råd

    94 15 52 07