Kan vi hjelpe deg? Ring oss på 94 15 52 07

Er du gründer?

Det er tøft å starte opp et nytt firma.

Å starte opp selv krever mye av deg, og som gründer må du hver dag gjøre ting du ikke kan, eller vil. Ofte, når man starter opp et selskap så er det jo fordi man ønsker å jobbe med en spesifikk ting. For noen er det en hobby man ser at man kan tjene penger på, for andre er det driven til å lykkes å tjene penger, og for andre igjen er det et ønske om å drive sitt eget selskap som er motivatoren. Det er mange årsaker til at man starter et eget selskap, men felles for alle er at vi dermed må sette oss inn i ting vi kanskje i utgangspunktet ikke hadde noe forkunnskap eller interesse for; regnskap, økonomi, markedsføring og kommunikasjon. Alle disse kan være tingsom for mange er vanskelig eller uinteressant, men samtidig er de så utrolig viktig for at vi skal lykkes.

Etablererveileder hjelper gründerne

Jeg vil absolutt anbefale deg å ta kontakt med din lokale etablererveileder. De finnes i de største byer og områder.

Innovasjon Norge er også et supert sted å begynne for å innhente informasjon og for å få verdifulle tips og råd. Her kan du finne ditt lokale kontor, og de holder kurs og seminarer som i hovedsak er gratis og veldig nyttig.

Det er mange ting du skal tenke på før du starter din egen forretning, og mange sjekkpunkter du må igjennom før du slår på lyset og setter i gang.  Jeg tipper du har gjort din egen research og funnet ut at det faktisk er et marked for det du har lyst å drive med. At det finnes kunder der ute og at du kan tjene penger på idèen din. Så vet du også hva du må endre på eller forandre på i forhold til dine konkurrenter slik at du skiller deg ut og hva som gjør din idè helt unik. Du har også forhåpentligvis tenkt på hvordan du skal tjene penger og laget deg en forretningsplan, og du har også motivasjonen til å lykkes og viljen til å jobbe hardt. Alle disse tingene er faktorer som skal hjelpe deg til å lykkes.

Kommunikasjon

Har du tenkt på hvordan du skal kommunisere med markedet ditt?

Det er mange måter å kommunisere med kundene dine, og det som funker for noen funker ikke alltid for alle. For noen er nyhetsbrev en super måte å få nye kunder på, andre sverger til å ringe rundt, eller annonsere på Facebook og sosiale medier. Alt avhenger av målgruppen din, du bør kjenne målgruppen din så godt at du vet hvilke mediet de benytter seg av og hvilke som du bør bruke når du markedsfører deg. Vi i Din Markedsfører kan gjerne hjelpe deg med å sette opp en markedsføringsstrategi. Ta kontakt via vårt kontaktskjema her hvis du ønsker en samtale om dette.

Hjemmeside

For mange er det å lage en hjemmeside noe som man føler koster mye penger, og tar mye tid. Tid som man heller skulle brukt på andre ting. En hjemmeside er bedriftens ansikt utad, det er det eneste mediet du selv kontrollerer, og den beste måten å kommunisere med dine kunder. Hvorfor det er så kan du lese her i artikkelen «8 grunner til at din bedrift bør ha en egen hjemmeside».

Din Markedsfører er også gründer, og har gått igjennom hele prosessen som du går igjennom nå. Og er det noe som er sikkert så må det være det at oss gründere må stå sammen, hjelpe hverandre og bygge hverandre opp.

Vi ønsker dermed å tilby alle ny-etablerere muligheten til det vi mener er noe av det viktigste du kan gjøre, nemlig å lage din egen hjemmeside.

Ved å kunne vise til at du startet ditt firma i 2019, kan du få en hjemmeside lik denne for

kr. 9.900,-

Pris er eks mva, og vi skreddersyr siden etter dine ønsker, og den vil inneholde kartinformasjon, kontaktskjema og ellers det du måtte ønske i 5 sider.


Ønsker du en webshop som denne, slik at du kan starte med netthandel, tilbyr vi det også for

kr. 15.000,-

Pris er eks mva, og siden skreddersys etter dine ønsker, med feks Klarna betalingsløsninger, kontaktskjema, kartinformasjon, kasse- og rabattmulighet.

Benytt deg av dette tilbudet ved å fylle ut kontaktskjemaet og skriv «Jeg er gründer», så tar vi kontakt med deg for nærmere samtale. Du kan også prate med oss via chatten nede til høyre.

Date: June 4, 2019

Topics: bedriftentrepenørgründerhjemmesidenetthandelnettshopnettsidestarte egen bedriftwebshopwebsite

  • Ring vårt team direkte for et råd

    94 15 52 07