Kan vi hjelpe deg? Ring oss på 94 15 52 07

KRAFTIG CMS

Endring av tekst og bilder enkelt

RESPONSIV

Alltid lesbar, også på mobil og nettbrett

LETT Å FINNE

Økt funksjonalitet i søkemotorer

Skreddersydde nettsider og webshop

Vil du ha en ny nettside? Fra en informativ nettside til en kraftig nettbutikk – alt er mulig! Vi hjelper deg gjerne.

Et moderne design i stil med din merkevare

Våre eksperter kan de siste trendene. Din nettside får moderne utseende, og er inspirert av dine ønsker og i tråd med din stil. Den blir alltid bygget slik at den er søkevennlig til de største og vanlige søkomotorene. Kort sagt, et førsteklasses digitalt visittkort.

WordPress

Vi bruker WordPress for å skape din nettside. WordPress er et kraftig publiseringsverktøy, men er enkel å administrere. WordPress har ubeskrivelige muligheter, og benyttes av CNN, eBay, Samsung, Sony, People Magazine og mange flere. Gjennom å benytte våre WordPress tema behøves det ikke lange utviklingsveier. Dette sparer mye tid og penger. Vi kan også skreddersy nettsider for de som måtte ønske det.

Google

Alle våre hjemmesider er tilpasningsdyktige – dvs at de tilpasser seg den enheten du benytter. Den vises optimalt på smarttelefon, nettbrett eller datamaskin. Dette fører også til at siden får høyere resultat på søkemotoren. Den blir enklere å bruke og finne for dine kunder. Nettsider utviklet etter 2015 plasseres også mye høyere på Google søkeresultater enn eldre nettsider i mobilens resultat.

 • Kan vi hjelpe deg?

 • Få et uforpliktende tilbud • Rask levering

  Vi jobber alltid mot å levere hjemmesiden så raskt som mulig. Først har vi et møte for å diskutere dine ønsker, planer og mål og for å bli kjent med din bedrift. Så ber vi deg sende oss innholdet til siden; logo, tekst og bilder. Så begynner vi å bygge hjemmesiden. Så snart du er fornøyd med design og innhold så kjøres den live.

  Vi kan også hjelpe deg med å redigere en du allerede har.

  Nyhet! I juni har vi tilbud på produksjon av nettbutikk som inneholder alle dine viktigste funksjoner - Pris fra kr. 20.000,- eks mva

  Ta kontakt i dag!

 • Ring vårt team direkte for et råd

  94 15 52 07