Kan vi hjelpe deg? Ring oss på 94 15 52 07

MARKETSFØRINGS-TENKETANK

Et 2-3 timerlangt møte hvor du vil få en bedre forståelse av dine mål, målgruppe, merkevare, kommunikasjon og hva du kan gjøre innenfor budsjettrammer.

Igangsetting av Sosiale Medier

Som Din Markedsfører vet vi hvor viktig effektiv markedsføring er for din merkevare, for kundene og for din bunnlinje. Derfor vil vi alltid levere deg en grundig utarbeidet markedsplan basert på fire enkle elementer; Research, planlegging, implementering og evaluering.

Vi kan tilby en rekke produkter og tjenester som kan hjelpe alle markedsføringsbehov når det gjelder planlegging for de neste 3, 6 eller 12 månedene, eller for spesifikke kampanjer/aktiviteter.

PLAN SOSIALE MEDIER

Etter å ha satt opp de forskjellige sosiale medieplattformene, må du vite hvordan du best kan dra nytte av disse. Hvordan skape engasjement? Hva gjør du hvis du mottar negative kommentarer? Hvor ofte bør du oppdatere?

Din Markedsfører kan foreta en gjennomgang av dagens sosiale mediesituasjon, og lage en plan for framtiden som du kan følge selv eller, slik mange velger å gjøre, la Din Markedsfører ta seg av jobben – på den måten kan du fokusere på det du gjør best.

OPPSETT AV SOSIALE MEDIER

Rimelig, umiddelbar og mektig – sosiale medier er ikke lenger noe som er «fint å ha, men noe som er ytterst nødvendig. Dine kunder forventer at du er tilstede, og at du er aktiv. Din Markedsfører kan installere deg på de forskjellige sosiale mediekanaler, og hjelpe deg med helhetlig profil.

ADMINISTRERING AV SOSIALE MEDIER

Din Markedsfører kan hjelpe deg på daglig basis med å kommunisere optimalt med dine kunder, ved hjelp av Jevnlig oppdatering, administrering av kanal, optimering og maksimal utnyttelse av mulighetene som en veldreven konto kan gi.

REKLAMEKAMPANJE SOSIALE MEDIER

Reklame på sosiale medier er en relativt rimelig, men effektiv og målrettet måte å nå eksisterende og nye kunder. Din Markedsfører kan være behjelpelige i utforming, ledelse og administrering av alle kampanjer på sosiale medier.

MARKEDSUNDERSØKELSER OG ANALYSER

Hvis du vil vite hvor du skal, lønner det seg å vite hvor du er i dag. En situasjonsanalyse hjelper deg med å spisse kommunikasjonen og utarbeide lønnsomme strategier.

Din Markedsfører kan hjelpe deg med alle typer markedsundersøkelser og analyser. Enten det er en analyse av markedet ditt, online undersøkelse av kunder eller fokus gruppe med samarbeidspartnere, så er research og markedsundersøkelser en vital suksessfaktor.

MARKEDSPLANLEGGING

Din Markedsfører kan utarbeide forskjellige typer markedsplaner. Budsjett og ressurser avgjør hvor omfattende disse skal være.

MARKEDFØRINGSAKTIVITETER

Din Markedsfører er spesialister innen markedsføring og sosiale medier, og jobber med små og mellomstore bedrifter som ønsker å starte, drive eller forbedre salget eller promoteringen av deres produkter eller tjenester via tradisjonelle eller, digitale medier.

Internett har forvandlet måten kunder innhenter informasjon, kommuniserer med dere (og deres konkurrenter) og hvordan dere kan få en relasjon. Internett har skapt uante muligheter for bedrifter – muligheter til å nå kunder med et lite budsjett og få ressurser, skarp, kreativ reklame og nyttig analyse. En helt ny industri innen online markedsføring har blitt skapt for å støtte de tusener av bedrifter som opererer og konkurrerer på nett. Din Markedsfører vil hjelpe deg å forstå industrien, og samtidig få maksimalt utbytte av markedsføring på nett og i sosiale medier – i eventuelt samarbeide med print, radio og tv der dette er relevant i forhold til målgruppen.

Vi kan administrere en rekke prosjekter for din bedrift.

Strategisk plan innholdsmarkedsføring og redaksjonell kalender

En content marketingplan gir deg en strategisk tilnærming til administrering og publisering av innhold som en gjennomgående ressurs i organisasjonen. Vi lager en plan for opprettelse, produksjon og distribusjon av verdifull og brukervennlig innhold – innhold som kommuniserer med de forskjellige målgruppene deres og stemmer overens med bedriftens mål.

Denne planen vil gi dere et overblikk over bedriftens nåværende situasjon med tanke på innholdsaktiviteter, enten det er nyhetsbrev, artikler eller hjemmeside. Den vil også definere målene som benyttes for å evaluere effekten av kampanjen, redaksjonelle artikler, og en behovsanalyse av målgruppen.

Planen danner grunnlaget for innholdsmarkedsføringen samt kriteriene for hvilke andre ressurser som skal deles. En redaksjonell kalender følger med, bestående av;

Idè til tema/historie

Format

Oversikt mediekanaler

Tidspunkter

DIREKTE MARKEDSFØRING EMAIL

Email er en bevist kostnadseffektiv måte å holde kontakt med dine forretningsforbindelser, og generere mer business. Din Markedsfører kan hjelpe deg med hele eller deler av innholdet og/eller administrering og utsendelse av nyhetsbrevet.

INNHOLD – OG TEKSTPRODUKSJON

Skal du ha tekst til hjemmeside, blogg, Facebookside, brosjyrer eller reklamemateriell? Din Markedsfører kan hjelpe deg med jevnlig kommunikasjonen med kunder, ansatte eller samarbeidspartnere for en rekke medier. Vi kan også kollaborere mediene og dele innhold fra andre kilder.

GOOGLE ADWORDS

Rangering på Google kan være avgjørende for om en bedrift blir vellykket eller ikke. Adwords får annonsen din rett foran øynene til kunden din når de søker etter dine produkter og tjenester. Ved å benytte Din Markedsfører kan du forbedre klikk-raten til din hjemmeside, beholde en konkurransedyktig posisjon, bli synlig og få mer igjen for annonsekronene. Din Markedsfører kan hjelpe deg å forstå, sette opp, og administrere Google adwords.

MEDIA OG PR

Din Markedsfører hjelper deg gjerne med å kommunisere med omverdenen for å nå dine publisitets-, reklame- og markedsføringsmål. Det kan være du ønsker å øke deltakelsen eller ønsker oppmerksomhet rundt en viktig sak, Din Markedsfører har kunnskapen og nettverket for å generere dekningen du trenger. Ta kontakt slik at vi kan planlegge den beste PR strategien. Ved hastesaker (mindre enn 48 timers varsel) tilfaller et ekstra gebyr.

I tillegg til pressemelding, kan Din Markedsfører hjelpe med følgende:

Utvikling og gjennomføring av korte- og langsiktige PR strategier

Utvikling og gjennomføring av events for media og interessenter

Utvikling og produksjon av media-kits, nyhetsbrev, factsheets og klientbrev

Relasjonsbygging med bloggere og andre nettpåvirkere

Oversetting engelsk- norsk, norsk-engelsk

DESIGN

Din Markedsfører kan utføre designoppdrag – alt fra logodesign til annonser. Vi kan også lage en strategi for deres visuelle kommunikasjon.

Logo

Strategiutforming – ny design

Strategiutforming – re-design

Annonseutforming

UTLANDET

Selv om vi er et lite, byrå har vi kontakter og nettverk over hele verden, og kan også hjelpe deg hvis du ønsker å etablere ditt firma i et utenlandsk marked. Spesielt når det gjelder Australia har vi, etter mange år i landet, førstehåndskunnskap og kan tilby de samme tjenestene der. Ta kontakt for å se hvordan vi sammen kan legge de beste strategiene for å oppnå suksess i utlandet.

  • Kan vi hjelpe deg?

  • Få et uforpliktende tilbud  • Ring vårt team direkte for et råd

    94 15 52 07